Lid worden.


Kijk bij de "bestuursmededelingen" hoe je momenteel, door de Coronamaatregelen, aan een vergunning kunt komen!


Wil je vissen aan de Driepoel dan heb je een vergunning nodig! De makkelijkste manier is om deze aan te schaffen in de kantine. Wil je eenmalig komen vissen, dan kun je een dagvergunning kopen. Kom je vaker dan is het veel goedkoper om een jaarvergunning aan te schaffen.

Voor een jaarvergunning neem je altijd een pasfoto mee!

Bovendien hebben leden met een jaarvergunning recht op deelname aan viswedstrijden en de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Op verzoek toon je de vergunning aan onze controleurs.

Uiteraard dienen alle leden en bezoekers op de hoogte te zijn en zich te conformeren aan de regels van de vereniging en gemeente. Voor de reglementen verwijzen we u naar "hier".

Mocht de kantine gesloten zijn dan kun je de vergunning kopen bij Cartridge Navulstation Geleen of bij de controleurs, een dagvergunning, ter plekke (Let op; de prijs van een dagvergunning bij de controleur is hoger)!

Zowel in de kantine als bij Cartridge Navulstation Geleen dient de vergunning contant betaald te worden.

Cartridge Navulstation Geleen is gelegen; Stationsplein 2, 6166 CA Geleen (zie plattegrond onder aan deze pagina).

De openingstijden van deze winkel zijn als volgt; maandag 13-18 uur, dinsdag t/m vrijdag 9-18 uur en zaterdag 9-17 uur.

Kinderen tussen 7 en 11 jaar kunnen GRATIS vissen bij HSV Maurits, met de zgn. KIDSCARD! Klik "hier" voor de speciale voorwaarden die hierop van toepassing zijn.

Tot slot is er nog een actie voor Junioren. Zij kunnen, alleen in de kantine, 5 dagvergunningen omruilen voor een jaarvergunning. De volgende voorwaarden zijn hieraan gekoppeld; alle dagvergunningen dienen uiteraard op dezelfde naam te staan, uitgeschreven te zijn in 2021 en ingeleverd te worden. Uiteraard breng je een pasfoto mee. Je betaalt in principe je jaarvergunning in 5 termijnen.

In onderstaande tabel tref je de prijzen aan voor 2021.

Jaarvergunning

Senior € 30,00

Junior € 15,00

Dagvergunning

Senior € 5,00

Junior € 3,00

Kidscard

GRATIS

klik "hier" voor de voorwaarden

Dagvergunning bij controleur

Senior € 7,50

Junior € 5,00