Bestuursmededelingen.

19 januari 2021


1. De eerst volgende datum voor het aanschaffen van de jaarvergunning 2021 en het inschrijven voor de viswedstrijden voor komend seizoen is;

zaterdag, 30 januari 2021, tussen 9.00 uur en 13.00 uur.


We zullen het loket openstellen bij de kantine van HSV Maurits.

Kom je de vergunning afhalen, hou je svp aan de geldende Coronaregels (zoals 1,5 meter afstand en mondkapjesplicht)!

De vergunning dient contant betaald te worden en vergeet je pasfoto niet.

De prijs blijft ongewijzigd t.o.v. 2020. Overigens, blijft de kantine en Cartridge Navulstation Geleen voorlopig gesloten vanwege de maatregelen van de overheid.


**Blijf svp deze website volgen voor het laatste nieuws**


2. HSV Maurits is dringend op zoek naar extra bestuursleden en vrijwilligers!

Onze vereniging heeft een groot probleem als deze functies niet ingevuld gaan worden. Momenteel zijn we op zoek naar een voorzitter, penningmeester, vrijwilliger(s) voor de kantine, vrijwilligers voor de werkploeg en een persoon die de website wilt beheren. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan onze vereniging en je zelf te ontwikkelen, neem dan contact op met onze secretaris, Janine Hartman. Neem bijvoorkeur per mail contact op.


3. We hebben een dankbetuiging ontvangen van Familie Notten. Dit naar aanleiding van het overlijden van Huub, onze voorzitter. Je kunt deze uiteraard lezen, klik op; "Dankbetuiging-fam-Notten.pdf" om hem in te zien.


4. Op 29 november jl. is onze voorzitter, Huub Notten, op 77 jarige leeftijd is overleden. Wij wensen zijn vrouw Hanny en verdere familie veel sterkte toe met dit verlies.


5. Vissen aan de vijver blijft, ondanks het coranavirus, vooralsnog mogelijk. Houd je s.v.p. aan de regels! Klik op de website van de rijksoverheid voor het laatste nieuws/regelgeving, zie; www. rijksoverheid.nl


6. Het wedstrijdprogramma 2021 is bekend. Klik "hier" voor alle info. Uiteraard kunnen de wedstrijden alleen plaats vinden als de coronamaatrgelen het t.z.t. toelaten. De wedstrijden vinden plaats op de grote vijver, de kleine vijver blijft toegankelijk voor recreanten.


7. In 2021 vindt de algemene ledenvergadering (ALV) plaats op:

Vrijdag 28 mei, aanvang 20.00 uur in de kantine van HSV Maurits.


8. Wellicht nogmaals ter overvloedde; De katapult is een verboden wapen en wordt door de politie alleen gedoogd om voer te schieten naar de visplek. Ga hiermee zorgvuldig om en schiet nooit naar mens en dier.